"A l'atzar agraeixo tres dons:
haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida, i el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."
M. Mercè Marçal

Fes un tomb i...

llegeix, opina, crítica, comenta, etc.

dilluns, 8 d’agost del 2011

Reugenio!!

Jo sóc de riure fàcil, però això no significa que tot tipus d'humor em faci riure... Hi ha molts tipus d'humoristes i molta gent amb gràcia però, i estic totalment segura que molts de vosaltres estareu d'acord amb mi, qui més m'ha fet riure amb els seus acudits ha estat l'Eugenio. És el millor que he escoltat amb diferència. Suposo que el que m'agradava era que no es fes el graciós i actués sempre amb un posat molt seriós tot i fer broma,

Sempre havia vist l'Eugenio per la TV, però fa uns anys, després que hagués mort, m'hi vaig aficionar tant que fins i tot l'escoltava abans d'anar a dormir. Molts dels seus acudits me'ls sé de memòria i encara ric quan els torno a sentir.

Doncs ahir, a les festes del meu poble, vaig tenir el plaer de tornar a riure de valent amb un imitador seu, el Reugenio. M'havien comentat que era fill seu, ara que he buscat una mica més d'informació crec que puc afirmar que no ho és, tot i la seva semblança física, guaiteu!





I el to de veu és pràcticament igual. Jo crec que si només l'hagués escoltat hagués cregut que era una gravació de l'Eugenio original.

Tot i que a l'espectacle explica els mateixos "conte-acudits" que el mític Eugenio, també deixa espai a la improvització, relacionant les històries que explica amb el lloc on és, o almenys així ho va fer ahir. I com a novetat, al final de l'espectacle tira una foto al public, que més tard penja a la seva web perquè els espectadors s'hi trobin. Avui al poble hi havia opinions de tot tipus, uns que deien que no s'hi assemblava prou, altres que deien que hauria pogut innovar més, altres que van sortir molt satisfets, etc.

Si trobo la imatge de l'espectacle d'ahir ja la penjaré, però de moment us deixo un vídeo perquè vosaltres en feu les comparacions pertinents i en tragueu les vostres conclusions.





Diuen que les "segundas partes nunca fueron buenas", però la veritat és que ahir jo m'ho vaig passar molt bé! No era l'Eugenio, però s'hi assemblava molt!

Jo us el recomano!

7 comentaris:

  1. L'he sentit algunes vegades i val a dir que ho fa molt i molt bé. Eugenio, com el seu nom indicava, era un geni, i que tingui aquesta rèplica tan a l'alçada és fantàstic. Ara només falta que aparegui un doble de Pepe Rubianes, però em sembla que això seria demanar massa...

    ResponElimina
  2. Jo el vaig veure deu fer cosa de dos mesos a la Villarroel de Barcelona. Em va encantar! A més interacciona moltíssim amb el públic i ho vaig trobar genial.

    La veritat és que està molt ben treballat i és tot un èxit.

    ResponElimina
  3. Fa poc vaig veure anunciat un tal "Reugenio" i el nom sol ja em va semblar graciós. No he tingut la oportunitat de veure'l, però després de la bona propaganda que has fet, crec que m'ho pensaré!

    ResponElimina
  4. Hosti Xexu, ara m'adono que l'Eugenio era el millor en la seva faceta d'explicar acudits amb aquella actitud, perquè sincerament, el Pepe Rubianes era la REHOSTIA també!

    Porquet, totalment d'acord amb tu!

    Alba, si pots ves-lo a veure, segur q no et decepciona, sempre i quant no esperis trobar a l'Eugenio original, ja que els morts no recussiten!

    ResponElimina
  5. M'he fartat de riure amb el de les balenes.

    Resulta estrany veure algú fumant al escenari en aquest temps. Si la gent a qui li agrada l'humor d'Eugenio no fos com és, de segur que eixiria algú protestant-ne, com ja ha passat en alguna ocasió.

    ResponElimina
  6. Gràcies per tots el vostres comentaris.
    Per més informació podeu visitar
    www.elsabenaquelquediu.com

    Gerard Jofra

    ResponElimina