"A l'atzar agraeixo tres dons:
haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida, i el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."
M. Mercè Marçal

Fes un tomb i...

llegeix, opina, crítica, comenta, etc.

dilluns, 23 de gener del 2012

L'hora dels adéus

Amb una mica de recança m'acomiado. Com diu la cançó, no sé si serà un adéu per sempre o adéu per un instant, la qüestió és que "El meu racó" cada vegada me'l sento menys meu i tinc ganes de descansar una temporada, sense sentir-me malament si no escric (cosa que sé que passa a molts blocaires) i dedicar el meu temps lliure a altres formes creatives! No sé pas si algú trobarà a faltar el bloc, però si en algún moment jo el trobo a faltar, hi tornaré!



Gràcies a tots/es els/les que m'heu acompanyat durant aquests anys!

A reveure!

12 comentaris:

  1. Tant de bo sigui un adéu temporal, però això ho marcaràs i decidiràs tu. Fes el que més et plagui en cada moment i si, algun dia, el trobes a faltar una mica (com jo l'enyoraré) doncs torna, entra i escriu les teves pròpies paraules. Si encara corro per aquí n'obtindràs una resposta segur! ... i alguna més segur que també!

    Un potxó bonica! I segueix, en el que sigui, essent tan creativa com ets i com vols ser!

    ResponElimina
  2. És una llàstima! No has estat massa activa darrerament, però bé, millor deixar el blog a la vista per si et ve de gust passar-hi de tant en tant i dir alguna cosa. Espero que els teus projectes vagin molt bé, i que aquest adéu, com diu en Porquet, sigui temporal. Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Jo també espero que aviat el trobis a faltar i tornis. M'assec i espero convençut que ja duus a dins el virus blocaire. Mentrestant gaudeix amb el que facis.

    ResponElimina
  4. el que més m'agrada és l'última frase....a reveure.
    Sigues tu mateixa, fes el que el cor et digui i fes-ho amb ganes.....fins aviat

    ResponElimina
  5. Ha sigut un plaer poder llegir el què anaves escrivint.
    Gràcies

    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. ostres! et trobarem a faltar, espero que tornis!

    ResponElimina
  7. Jo també he tingut els meus parèntesis. Ara a descançar i a enyorar-nos!
    Ens veiem en qualsevol moment pel carrer!
    Petons

    ResponElimina
  8. oh! quina pena... he tornat a veure que deies... i mira... encara que és veritat tot el que dius... sé de què parles!!! ànims en aquestes noves inquietuts i si tornes avisa!!! Fins aviat!

    ResponElimina
  9. Jo ho entenc, a mi també m'ha passat. I després també costa tornar. Però de mentre tu respira, busca com millor et vagi expressar-te i, bé, pensa que hi haurà gent que t'estarà esperant!

    ResponElimina
  10. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina