"A l'atzar agraeixo tres dons:
haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida, i el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."
M. Mercè Marçal

Fes un tomb i...

llegeix, opina, crítica, comenta, etc.

dissabte, 23 d’abril del 2011

Sant Jordi a Blogville

Aquest joc de St. Jordi a Blogville ha estat genial, sobretot perquè ens ha portat a tots/es a conèixer altres blocs interessants i a crear noves relacions a la xarxa blocaire. 

A mi m'ha tocat el Ricard l'autor del bloc clàssics de cinema; crec que amb les pistes ja has anat notant que tu hi coincidies bastant, així que probablement no serà una sorpresa descobrir que sóc la teva parella! Ha estat divertit pensar pistes i acabar fent un regal. L'objectiu era que tu tinguéssis un llibre, i tot i que semblava una tasca fàcil, resulta complicat escollir un llibre per algú que pràcticament no coneixes en absolut i de qui només saps que és un enamorat del cinema. Així que he decidit...

Regalar-te el llibre que m'estic llegint a l'actualitat, "Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue'm vine", de l'Albert Espinosa.



Com que no l'he acabat, no puc dir-te si és molt bo, però et puc dir que de moment m'agrada i que els altres llibres de l'Albert Espinosa que he llegit m'han agradat molt. 

Per animar-te a que te'l llegeixis t'he sel·leccionat un parell de fragments molt macos que he llegit fins ara.

   "Però, de nit, tot canvia. De matinada, fixa't en els edificis alts i veuràs que hi ha pocs llums encesos, molt pocs. Gairebé tothom dorm, tan sols n'hi ha uns quants que estan desperts... I són aquests els que cerquen i els que troben. 
    A altes hores de la matinada, quan tothom dorm, ells estan estimant, o gaudint de converses intenses... I aquests sentiments i aquestes paraules canviaran la seva vida. 
   Jove Dani, sempre has de posar més nits que dies a la teva vida..."

   "Vaig plorar de nou al cotxe, al costat del pare desconegut. 
   És impossible recordar el Sr. Martín i no esclatar a plorar. Recordo que el fill d'una ballarina em va dir un cop que la gent només esclata a riure o a plorar, i que val la pena destrossar-se amb aquests dos sentiments.
   El pare del nen em mirava sorprès. La meva tristesa el superava, però no va dir res. És tan díficil comprendre les llàgrimes dels altres si no es tenen totes les dades. 
   Crec que va ser aleshores quan em vaig adonar que em dedicava a buscar nens perduts per culpa del Sr Martín."


Espero que t'agradi el teu regal de St. Jordi, però a com que és molt evident que a tu t'encanta el cinema, per acabar de rematar aquest St. Jordi blocaire, he decidir regalar-te també la Llegenda de St. Jordi en imatges, que segur que t'agardarà.



Que passis una feliç Diada de St. Jordi!



5 comentaris:

  1. Doncs moltes gràcies. Ara sortiré a veure les parades i si el trobo me'l compraré. El conte de Sant Jordi en imatges ens ha agradat molt a mi i al petit de la casa.
    Feliç Sant Jordi!

    ResponElimina
  2. Visca Ricard! Estic molt contenta que t'hagi agradat el teu regalet de St. Jordi!

    Feliç dia!

    ResponElimina
  3. Feliç Diada Abdega! (també recent descoberta!)

    ResponElimina