"A l'atzar agraeixo tres dons:
haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida, i el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."
M. Mercè Marçal

Fes un tomb i...

llegeix, opina, crítica, comenta, etc.

divendres, 8 d’abril del 2011

No m'agraden els gats!

Des de petita que tinc clar que no m'agraden els gats, suposo que la influència materna (ma mare els hi té por) ha fet que mai m'hagin fet gràcia els felins, que sempre he  acusat de traïdors i malèvols, tot i no haver conviscut mai amb cap d'ells. Però des de sempre que, quan vaig a casa la gent que tenen gats, no me'ls puc treure de sobre.


Fa un parell d'anys que vaig anar a viure amb una amiga, ella sempre ha tingut gat a casa seva, i viure sense gat per ella era complicat. Des del primer dia que insisteix que tinguem un gat, i jo mai hi he accedit, perquè... no m'agraden els gats!


Però fa vora mig any tot va canviar; la meva companya em va aparèixer a casa amb un mini-gat que havia trobat mig abandonat, i és clar, a mi no m'agraden els gats, però com que sóc una noia sensible, en sentir "gat abandonat" vaig permetre que el portés a casa de forma temporal... uns dies després vaig descobrir que, tot i que no m'agraden els gats, m'agrada el nostre gat.


Només vaig posar una condició perquè es quedés a viure amb nosaltres, escollir jo el seu nom... per això el nostre gat es diu MEU! I em sembla que li va agradar bastant, perquè els primers mesos només feia que dir: meeeu, meeeu, meeeu!

Ara ja és molt més gran, però és que en aquesta foto està tan guapo!

Així que ara a casa som tres, i estic feliç de tenir un gat, tot i que he de dir que és molt entremeliat. Però encara que ho deixi tot ple de pels, que esgarrapi les portes, que es mengi tot el que troba, fins i tot les plantes (té deliri pel potus!), m'amagui les joies, em desperti a mossegades, em tiri l'alè mentre dormo o trenqui tots els gots i plats que troba pel seu camí, crec que l'estimo.

A més, un animal de companyia, sobretot, sobretot, fa companyia!

12 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Que bonic, que macó (sembla un greemling) de debó es molt macó. Però a mi no m'agraden els gats

    ResponElimina
  3. reconec que són macos, no es que m'agradin molt....però fa molya mandra tenir animals a casa per la feinada que porten

    ResponElimina
  4. A mi tampoc m'agradaven els gats.... fins que en vaig tenir, de sobte, dos! I ara crec que no podria viure sense ells...

    ResponElimina
  5. No està gens malament per ser que no t'agraden els gats. El que és segur és que tú sí que li agrades a ell...

    ResponElimina
  6. protegeix el potus!!!!!

    a mi tampoc m'agraden els gats!!!!

    `^_^´

    salute!!!!

    ResponElimina
  7. Mon, si un dia en tens un potser canvies d'opinió.

    Garbi, si que porten feina, sobretot per educar-los!

    Alba, t'entenc perfectament!

    Ricard, suposo que si perquè es fa un fart de ronejar quan arribo a casa i l'agafo...

    Ric, no pateixis pel potus. I encara que a tu no t'agradin els gats, ja saps que tu al Meu si que li agrades!

    ResponElimina
  8. es que fa una cara de murri que deunido
    jajajaj
    son macos....

    ResponElimina
  9. Ja l'has cagat. A mi no em deien res fins que van aterrar a casa, i després ja no hi ha manera de treure-se'ls de sobre. Especialment, els pèls que deixen, aquests si que no te'ls treus mai. Són especials, i tenen el seu propi caràcter, ho he descobert. Fa tres anys que convisc amb gats, i s'aprèn molt. S'aprèn, sobretot, que ells manen, i tu només ets el seu criat, els dones el menjar, els pentines, els distreus... tot quan ells volen. L'animal de companyia som nosaltres.

    ResponElimina
  10. A mi si que sempre m'han agradat els gats! es fan estimar encara que de vegades esgarrapin...

    ResponElimina
  11. M'ha fet gràcia el comentari de Xexu, perquè jo també penso que quan t'hi encarinyes acabes fent el què saps que li agrada, potser sí que la companyia la fem nosaltres...
    De tota manera en aquesta foto, se'l veu tan tendre...

    ResponElimina
  12. Al cap i a la fi els animals(en aquet cas el gat) esgarrapen per defensar-se. Ami mencanten els els adoruuu''
    El gatet de la foto es entremaliat perk es petit.. La gent que compra gats nomes els vol cuan son petits perk cuan es fan grans ( diuen) k no fan ni brot, k es mentira. Aixi q si una persona es compra una animal en aket cas el gat, tinguem la suficient inteligencia per poder pensar el k es tenir un animal a casaaa!!

    ResponElimina