"A l'atzar agraeixo tres dons:
haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida, i el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."
M. Mercè Marçal
Fes un tomb i...

llegeix, opina, crítica, comenta, etc.

dimecres, 16 de novembre de 2011

20-N, VOTA però NO ELS VOTIS!

Cada vegada és més complicat acceptar les regles democràtiques i participar del joc polític. Crec que avui dia tots som conscients que tot és una farsa i que votant no aconseguirem quasi ve res, però no votar encara és pitjor!

Si no ens unim no aconseguirem canviar les coses. Si no estem d'acord amb els que ens governen diguem-ho ben alt i ben clar, al carrer i a les urnes. 
No anar a votar pot tenir molt de significat, hi estic d'acord, però si no aconseguim que la major part de la població no voti no aconseguirem que l'abstenció tingui sentit. Si l'única manera d'aconseguir canvis en la política més propera és participant del seu joc, doncs fem-ho, però fem-ho bé!! 
Crec que s'ha d'anar a votar encara que no ens identifiquem amb cap partit polític. Si no volem que segueixin guanyant els partits de sempre i no volem continuar mantenint-nos en el bipartidisme PSOE-PP doncs votem als partits minoritaris. I si ni els minoritaris ens convencen, doncs anem a votar i fem-ho nul, però deixem de votar en blanc i deixem de quedar-nos a casa per les el·leccions, perquè sinó seguirem beneficiant als de sempre i no canviarem res.

Penjo un vídeo molt explicatiu. Si dubteu dediqueu-hi 5 minuts (Feu-lo córrer per les xarxes socials!!).

El 20-N tots Anonymus!


Si voleu podeu veure el vídeo complet.3 comentaris:

 1. Estic d'acord amb tu...t'imagines si finament tanta xerrameca triomfalista i que no guanyin...!!! jo votaré .....a ells no per descomptat!

  ResponSuprimeix
 2. Nena, i els resultats? ja saps com va anar pel poble? jo estic per desemparonar-me!

  ResponSuprimeix
 3. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  ResponSuprimeix